Fødevarer

Udarbejdelse af tegnearbejde for fødevareindustrien

BK Engineerings brede kompetenceprofil samt mangeårige erfaring indenfor mekanisk ingeniørarbejde og rådgivning gør det muligt for virksomheden at løse en lang række forskelligartede opgaver på tværs af industrier. Foruden forsvars-, maskin-, marine-, og den vedvarende energiindustri har virksomheden også et stort kendskab til fødevarerindustrien og har hjulpet flere kunder med speciale i udvikling af produkter og maskineri til forarbejdning af fødevarer.

BK Engineering har blandt andet ydet designteknisk assistance til en kunde med speciale i udvikling af standardiserede enkeltstående maskiner samt specialfremstillede systemer til fødevarerforarbejdningsindustrien – herunder fiskeindustrien – og detailhandlen. Kunden designer og producerer en bred vifte af løsninger heriblandt transportbånd, trawlere, trolleys, containere og portionsenheder til forarbejning af skalddyr og fisk.

En af de opgaver BK Engineering har assisteret kunden med, er udvikling af deres produkter. BK Engineering har blandt andet haft til opgave at udarbejde en række tekniske 2D-tegninger og 3D modeller af kundens produkter i 3D CAD-programmet Solidworks. Vores medarbejder på opgaven har assisteret kunden igennem hele udviklingscyklussen fra konceptudvikling og design, til bestemmelse af materiale, til konstruktion.

Løsningerne er udarbejdet i tæt samarbejde med kunden for at opnå den fulde forståelse for produktets funktion, hvilke krav produktet skal leve op til samt for at sikre, at produkterne overholder de gældende restriktioner og regler inden for det specifikke fødevareområde. 

Har du brug for teknisk hånd? 

Giv os et kald!

Lars Nymann
Head of Industrial Segment
Telefon: +45 42 12 03 71
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

”Vi tilbyder en bred vifte af ingeniørydelser igennem den komplette udviklingscyklus af stålkonstruktioner, maskineri og tekniske installationer.”

Det koster ingenting at spørge

Brug for teknisk rådgivning? Vi er klædt på til lidt af hvert. Send os en besked og hør nærmere.

Ved henvendelse til os accepterer du videregivelse af dine persondata såsom navn, e-mail adresse etc. For yderligere oplysninger om vores brug og håndtering af dine persondata klik her: Privacy policy

BK Engineering A/S ⋅ Hjulmagervej 55 ⋅ 9000 Aalborg ⋅ Telefon: +45 88 16 88 57 ⋅ CVR no. 21 14 20 42 ⋅ E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

© BK Engineering 2018    All rights reserved    Privacy policy