Maskinindustri

Designteknisk assistance til kedelproducent med speciale i biomassekedler

BK Engineering har indgående kendskab til arbejdet indenfor maskinindustrien og har leveret ydelser indenfor alle faser i udviklingen af maskineri til en bred vifte af forskellige virksomheder.

Blandt virksomhedens kunder indenfor maskinindustrien er blandt andet en kedelproducent med speciale i biomassekedler. Kunden producerer automatiske såvel som manuelle biomassekedler til halm, træstammer, træpiller, flis og andre former for biomasse til opvarmning af landbrugsbedrifter og har over 30 års brancheerfaring med levering til blandt andet landbrugssektoren og industrisektoren.

BK Engineering har blandt andet assisteret kunden i udviklingen af en række elementer til virksomhedens forskellige kedeltyper. Hos BK Engineering skræddersyer vi vores løsninger, så de er tilpasset vores kunders individuelle behov. For at imødekomme kundens behov har vi her udarbejdet en løsning som sørger for, at hjælpen er lige ved hånden. Vores tekniske medarbejder har derfor i projektperioden været overflyttet til kundens base og ingået som et integreret del af dennes team.

BK Engineerings tekniske ekspert har her ageret rådgiver og været kunden behjælpelig på en række områder heriblandt i forbindelse med produktudvikling og design samt risikoanalyse, CE-mærkning og udarbejdelse af teknisk dokumentation.

Opgaven bestod blandt andet i at udarbejde tekniske tegninger og yde teknisk assistance til virksomhedens produktion. Dette indebar design og konstruktion af snegle, halmoprivere og skorstene til fremstillingen af virksomhedens halm- og fliskedler samt udarbejdelse af nødvendig teknisk dokumentation.

Foruden dette har BK Engineering også løbende forskelligeartede opgaver tilknyttet maskinindustrien med moderfirmaet Aalborg CSP.

Har du brug for teknisk hånd? 

Giv os et kald!

Lars Nymann
Head of Industrial Segment
Telefon: +45 42 12 03 71
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

”Vi tilbyder en bred vifte af ingeniørydelser igennem den komplette udviklingscyklus af stålkonstruktioner, maskineri og tekniske installationer.”

Det koster ingenting at spørge

Brug for teknisk rådgivning? Vi er klædt på til lidt af hvert. Send os en besked og hør nærmere.

Ved henvendelse til os accepterer du videregivelse af dine persondata såsom navn, e-mail adresse etc. For yderligere oplysninger om vores brug og håndtering af dine persondata klik her: Privacy policy

BK Engineering A/S ⋅ Hjulmagervej 55 ⋅ 9000 Aalborg ⋅ Telefon: +45 88 16 88 57 ⋅ CVR no. 21 14 20 42 ⋅ E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

© BK Engineering 2018    All rights reserved    Privacy policy